تحولات منطقه

تبریز- استاندار آذربایجان‌شرقی با با اشاره به عدم تحویل اراضی مصوب برای شهرک صنعتی اسکو، به اداره کل راه و شهرسازی تا سه‌شنبه هفته آینده فرصت داد تا اقدامات لازم را برای تحقق این امر انجام دهد.

 اولتیماتوم استاندار به راه و شهرسازی تا سه‌شنبه هفته‌ آینده
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، اسماعیل جبارزاده در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، افزود: کار تولیدی ذاتا کار مقدسی است و هر چه حجم این کار و تعداد شغلی که ایجاد می‌کند بیشتر باشد ارزش و قداست آن هم بیشتر است.

وی با بیان این که برای توسعه استان باید شرکت‌های بزرگ ایجاد شوند، افزود: باید به بخش خصوصی اعتماد کرده و از توسعه و بزرگ شدن واحدهای تولیدی نترسیم، چرا که مجموعه‌های بزرگ و قدرتمند هستند که می‌توانند نام استان را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی مطرح کنند.

جبارزاده با بیان این که همه واحدهای تولیدی برای ما مهم هستند، گفت: البته واحدهای بزرگ، مشکلات بزرگی هم دارند و حمایت ویژه از آنها ضروری است.

وی با قدردانی از مدیریت گروه سرمایه‌گذاری دریک و شرکت‌های زیرمجموعه آن در حوزه تولید فولاد، صنعت هوایی و سایر زمینه‌های صنعتی و تولیدی، از طرح راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در فرودگاه‌های کوچک استقبال و در عین حال بر توسعه ناوگان هوایی شرکت هواپیمایی آتا با استفاده از هواپیماهای بزرگ تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه تامین برق را از نیازهای اصلی توسعه صنایع برشمرد و گفت: باید علاوه بر این امر، ظرفیت اضافی در تولید برق نیز داشته باشیم که در این راستا کار احداث یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی در شهرستان اسکو به زودی شروع خواهد شد.

جبارزاده، همراهی سیستم بانکی با بخش تولید را نیز الزامی دانست و گفت: از بانک‌های استان انتظار داریم که به اندازه منابع خود، به واحدهای تولیدی به ویژه صنایع موفق و در حال توسعه تسهیلات ارایه کنند.

وی همچنین بر رفع موانع فعالیت سرمایه‌گذاران تاکید کرد و گفت: هیچ کس حق ندارد پس از استعلام‌های قانونی، مانعی برای سرمایه‌گذار ایجاد کند و در صورت گزارش چنین مواردی، با تشکیل کمیته قضایی با کارشکنان برخورد خواهد شد.

جبارزاده با اشاره به عدم تحویل اراضی مصوب برای شهرک صنعتی اسکو، به اداره کل راه و شهرسازی تا سه‌شنبه هفته آینده فرصت داد تا اقدامات لازم را برای تحقق این امر انجام دهد و شرکت‌های خدمات‌رسان نیز موظف شدند زیرساخت‌های این شهرک را تا ورودی آن تامین کنند.

وی با اشاره به پیشنهاد فرماندار اسکو مبنی بر ایجاد خوشه صنعتی در روستای اسکندان برای استقرار واحدهای کوچک بافندگی، از شرکت شهرک‌های صنعتی استان خواست بررسی‌های لازم را در این خصوص انجام داده و نتیجه را در جلسه بعدی ارایه کند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که روان‌سازی و تسهیل تولید در روستاها یک امر بدیهی و جزو تکالیف مدیران است، افزود: سیر اخذ مجوز برای واحدهای تولیدی روستایی باید تا جایی که ممکن است کوتاه‌تر شود.

وی با اشاره به این که با وجود تقاضای بسیار برای استقرار واحدهای تولیدی در شهرستان اسکو، این امر باید روش‌مند باشد، گفت: یکی از راهکارها این است که بر اساس دستورالعمل شهرک‌های صنعتی، یک شهرک صنعتی غیردولتی در زمین‌های غیرقابل کشت منطقه ایجاد شود که این موضوع نیز نیاز به بررسی دارد.

جبارزاده همچنین با اشاره به بازدید خود از مجتمع کشت و صنعت و دامپروری آذرنگین در بخش خسروشاه، گفت: توسعه این مجتمع و تدوین طرح جامع دامپروری در پیرامون آن، جزو مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی استان است و این مجتمع باید از استقرار واحدهای کوچک تولید مواد اولیه و خوراک دام حمایت کند.

وی همچنین توسعه زیرساخت‌های ارتباطی را یکی از شرایط توسعه پایدار عنوان کرد و ارایه خدمات اینترنتی در صنایع و واحدهای تولیدی را مورد تاکید قرار داد.

در این نشست تعدادی از صنعتگران و مدیران واحدهای تولیدی مستقر در شهرستان اسکو به بیان مسایل، مشکلات و خواسته‌های خود از مجموعه دستگاه‌های اجرایی پرداختند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم در این جلسه از معرفی ۱۲۷۸ پرونده به سیستم بانکی استان در راستای طرح رونق تولید خبر داد و گفت: ۳۵ درصد از این پرونده‌ها منجر به پرداخت تسهیلات شده است.

حسین نجاتی افزود: بانک‌های استان در سال جاری مجموعا ۴۹۲ میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح رونق تولید و پرداخت مستقیم به واحدهای تولیدی پرداخت کرده‌اند که این تسهیلات موجب تثبیت و ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.